#Coach Jonna

Min historia

Jag är en trebarnsmamma som älskar att träna och har tränat Crossfit aktivt sedan 2015. Jag tävlade också i två av Finlands största Crossfittävlingar 2017 innan jag blev gravid med tredje barnet.

Jag brinner för att hjälpa mammor att komma tillbaka till den träning de älskar efter en graviditet. Jag tycker själv att det har varit svårt att vara gravid och veta hur man kan träna och ännu svårare att veta hur man ska bygga upp sig efter en graviditet. Speciellt om man upplever symptom som urinläckage, delade magmuskler eller framfall. Därför utbildade jag mig till Pregnancy & Postpartum Coach våren 2019 för att kunna vara ett stöd för mammor under denna fina och speciella tid.

Jag har föreläst om bäckenbottenhälsa, coachat mammor personligen och skickat träningsprogram både inom och utanför Finland sedan jag startade upp Coach Jonna. Det har gett mig en stor förståelse för vad mammorna behöver mest hjälp med och jag har därmed lyckats bygga upp en bred bank med träningsprogram som jag nu vill erbjuda er.

Jag rekommenderar att alltid gå på ett besök till en fysioterapeut inriktad på kvinnohälsa före man börjar sin träning, men jag vet också att de inte är lätta att hitta.

Vad jag jobbar med

Träningsprogram

Jag har ca 30 olika träningsprogram av dem finns de populäraste i webshopen. Hittar du inget lämpligt program. Kontakta mig så hittar vi det som passar just dig

Föreläsningar

Jag föreläser om bäckenbottenhälsa, postpartum träning. Är du intresserad av en föreläsning för en grupp eller ditt team så kontakta mig gärna!

PT Coaching

Personlig coachning via träff eller online är du intresserad så hör av dig till mig

Feedback från nöjda kunder