Visar 1–9 av 34 resultat

 • 0. Introduktionsvideo till programmen Coach Jonna

  Här är en introduktionsvideo till dig som du bör bekanta dig med innan du börjar med träningsprogrammen.   När du köper ett program för du också link och login till programmet  

 • 10. Gravidträning – hemmaträning för gravida

  49,60 

  Det här är ett 6 veckors hemmaträningsprogram för gravida. Det går förstås att köra det på gymmet också. Du behöver minibands, längre gummiband, en pilatesboll och vikter, antingen hantlar eller kettlebell. Det finns ett överkroppspass och ett benpass/vecka. Du kör samma 2 ggr innan du byter program. Detta program lämpar sig bäst under andra och tredje trimestern fram till v. 36.

 • 11. Coach Jonnas kostprogram

  59,00 

  En enkel, clean kost som gör att du orkar med både vardagen och träningen. Du får en hållbar livsstil gällande kosten som gör att du inte känner dig begränsad. En fungerande kost ska ge dig glädje, resultat och ork och det har jag velat skapa med detta program.

  Du får:

  – 4 olika kostöversikter (över en hel vecka) med alla 5 mål per dag
  – 4 inköpslistor, 1 per vecka
  – 4 olika kostscheman som närmare beskriver hur du ska tänka kring varje matupplägg
  – massa recept på maträtter som du kanske inte tidigare gjort
  – tillgång till en Facebookgrupp för råd, stöd och frågor

 • 12. Coach Jonnas kost- och träningprogram

  79,00 

  Här får du en hållbar livsstil kring kost och träning. Kosten är enkel, clean och ger resultat. Träningen är kort, effektiv och välplanerad. Efter dessa 4 veckor har du ett annat tänk kring hur du kan fortsätta med både kosten och träningen för att den ska finnas kvar som en del av ditt liv.

  Du får:

  – 4 olika kostöversikter (på en vecka) med 5 olika måltider per dag
  – 4 inköpslistor, 1 för var vecka
  – 4 olika kostscheman med tydligare beskrivningar hur du ska tänka kring matupplägget för varje måltid
  – en massa recept på maträtter du kanske inte tidigare gjort
  – 4 olika träningsöversikter, 1 för var vecka
  – 4 olika träningspass per vecka, sammanlagt 16 olika korta, effektiva pass (promenader finns även insatta)
  – 1 pass i veckan är ett intervallpass som du kan kan välja om du går, springer eller cyklar
  – tillgång till en Facebookgrupp för råd, stöd och frågor

  Jag rekommenderar att du är minst 4-6 mån postpartum.

 • 2. Träna bäckenbotten – Core och bäckenbotten Coach Jonna

  39,00 

  Behöver du träna bäckenbotten ?

  Behöver du bygga upp ditt bäckenbotten, dina inre magmuskler, rumpa och höfter efter graviditet är detta programmet för dig.

 • 3. Crossfit som gravid – gravidträning

  49,60 

  Är du gravid och älskar att träna Crossfit men osäker på hur du ska beakta ditt bäckenbotten och din växande mage i träningen? I så fall är detta programmet för dig. Du får 3 helt olika pass varje vecka i 6 veckor (sammanlagt 18 olika pass).Varje pass innehåller styrka, bäckenbotten- och inre magmuskelträning, wodar som…

 • 4 veckors personligt kost- och träningsprogram

  160,00 

  Vill du komma igång med din kost och träning på ett enkelt sätt med allt lättillgängligt i en app? Då är detta programmet för dig. Jag anpassar träningen och kosten enligt dina mål och förutsättningar. Det kan vara hemmaträning eller träning på gym, det kan vara hjälp med viktnedgång eller muskelbyggnad. Du får först fylla i ett frågeformulär så jag vet vad du behöver och sen gör jag programmet åt dig. Vi håller kontakten via appen sedan under tiden du följer mitt program.

 • 4. Gymträning för gravida

  49,60 

  Är du gravid och tränar på gym? Här finns ett 6 veckors program för dig med 3 olika pass/vecka. Du bygger upp bäckenbotten, inre magmusklerna, styrka och kondition. På konditionsdelen jobbar du på gymmets olika konditionsmaskiner med olika intervallprogram som jag designat för att du ska få upp pulsen lite men inte belasta bäckenbotten för…

 • 5. Träning efter graviditet – Core och styrka program

  49,60 

  Vill du komma tillbaka till träning efter graviditet?

  Med det här programmet bygger du upp din inre core efter din graviditet. Ifall du har framfallssymtom, urinläckage eller delade magmuskler kan dessa övningar hjälpa dig. Du bygger också upp styrkan du behöver för att kunna börja träna som vanligt efter en graviditet.